Kami membekal dan memasang pelbagai peralatan penyejukan, daripada unit penyejuk pelbagai dek sehinggalah ke peti sejuk dan kemudahan bilik sejuk.

Kami membekal dan memasang pelbagai peralatan penyejukan, daripada unit penyejuk pelbagai dek sehinggalah ke peti sejuk dan kemudahan bilik sejuk.

Penyelesaian Satu Henti

Bagi semua keperluan penyejukan anda

Penyelesaian Bilik Sejuk

Kami menyediakan penyelesaian bilik sejuk satu henti daripada perkhidmatan reka bentuk & pemasangan hinggalah perkhidmatan penyelenggaraan & pembaikan.

Kami menyediakan penyelesaian bilik sejuk satu henti daripada perkhidmatan reka bentuk & pemasangan hinggalah perkhidmatan penyelenggaraan & pembaikan.

Penyelesaian Satu Hentian

Untuk semua keperluan Penyejukkan anda

Kami bangga menjadi penyelesaian penyejukan satu hentian yang dapat memenuhi semua keperluan pelanggan kami. Matlamat kami adalah untuk memberikan perkhidmatan reka bentuk dan pemasangan yang berkualiti tinggi termasuk perkhidmatan pembaikan dan penyelenggaraan, mengikut jadual dan mengikut anggaran, serta perkhidmatan pelanggan selepas jualan yang terbaik. Kami memahami bahawa masa dan kos adalah sangat penting, justeru kami berusaha untuk melampaui jangkaan pelanggan kami. Demi ketenangan hati pelanggan, kami menawarkan perkhidmatan penjimatan wang dan kontrak penyelenggaraan. Sila hubungi kami untuk maklumat lebih lanjut.

Penyelesaian Bilik Sejuk

Dari perkhidmatan reka bentuk & pemasangan hingga perkhidmatan penyelenggaraan & pembaikan, kami menyediakan penyelesaian bilik sejuk satu hentian untuk menjaga kualiti dan kesegaran produk yang disimpan. Ini termasuk pemasangan panel bilik sejuk, pintu bilik sejuk, unit pemeluwapan Bitzer, penyejat dan kondensor. Di samping itu, kami juga menawarkan bilik sejuk khusus yang dibina mengikut spesifikasi tepat anda.

Peralatan & Servis Penyejukan

Kami membekal dan memasang pelbagai peralatan penyejukan: dari penyejuk pelbagai dek dan unit peti sejuk hinggalah kemudahan bilik sejuk. Selain itu, kami juga menyediakan perkhidmatan penyejukan dan pembaikan dalam kadar yang segera apabila peralatan anda gagal berfungsi.

Perkhidmatan Kami

Reka bentuk, bekalan dan pemasangan bilik sejuk

Kami membekal dan memasang pelbagai pilihan bilik sejuk dan sistem penyejukan. Pasukan kami akan bekerja dengan anda untuk mendapatkan spesifikasi, reka bentuk dan pemasangan bilik sejuk untuk memastikan peralihan yang lancar dan tidak ada gangguan dalam perniagaan anda.

Bekalan & pemasangan peralatan penyejukan

Kami membekal dan memasang pelbagai peralatan penyejukan seperti penyejuk pelbagai dek, unit peti sejuk dan kemudahan bilik sejuk.

Pemasangan penghawa dingin

We provide complete air conditioning services, from design and equipment selection, through to installation, after sales support and cost-effective maintenance.

Perundingan percuma

Kami menawarkan perkhidmatan perundingan percuma untuk sistem penyejukan atau penyimpanan sejuk anda yang sedia ada. Setelah membincangkan keperluan anda, kami akan menasihatkan perniagaan anda tentang bagaimana anda dapat meningkatkan atau mengoptimumkan sistem penyejukan anda yang sedia ada atau memasang yang baru.

Penyelenggaraan dan pembaikan

Kami mempunyai pelbagai pilihan perkhidmatan penyejukan & penghawa dingin dan kami juga menawarkan kontrak penyelenggaraan untuk ketenangan fikiran anda. Sekiranya anda memerlukan perkhidmatan membaik pulih peralatan penyejukan atau penghawa dingin, sila hubungi perkhidmatan panggilan kami dan kami akan membantu anda secepat yang mungkin.

Pemeriksaan berkala

Pemeriksaan berkala membolehkan juruteknik kami mengenal pasti sebarang kekurangan terhadap sistem atau alat sebelum ianya menyebabkan kerosakan jangka panjang.

Pelanggan Kami

qsr
sushiking
kkk
cck
btcgroup
bataras

Testimoni

Berikan ulasan anda

Tawaran Pekerjaan

Panel Installer

Hi-Tech Electrical Engineering & Refrigerator
Kinarut, Sabah
Sepenuh Masa
RM1,100 – RM1,800

Deskripsi Kerja

Keperluan:

 • Ketahui cara mengendali dan memasang bilik sejuk dan pengiraan Kimia.
 • Mengikuti piawaian dan kod pembinaan semasa memasang panel dan struktur sokongan.
 • Keupayaan untuk mengendalikan peralatan elektrik dan alat tangan dengan selamat.
 • Mampu bekerja pada waktu bekerja yang tidak tetap (bila perlu)
 • Mampu untuk bekerja di luar stesen
 • Berdikari, komited dan bekerjasama dengan baik bersama dengan ahli pasukan lain
 • Lebih dari 2-5 tahun pengalaman dalam bidang yang berkaitan
 • Lesen memandu D atau GDL yang sah (jika boleh)

Sorotan Pekerjaan

 1. Julat Gaji: RM1,100-RM1,800 (Berdasarkan Pengalaman)
 2. Waktu Berkerja: Isnin hingga Sabtu: 8.00 pagi hingga 5.00 petang (Tutup pada hujung minggu & cuti umum)
  – Anda akan diminta untuk bertugas pada hari Ahad / Cuti Umum berdasarkan jadual yang disediakan oleh pihak pengurusan operasi.
 3. Lebih masa
 4. EPF & SOCSO
 5. Cuti Tahunan dan Cuti Perubatan
Pemohon yang berminat, sila hantarkan resume anda ke hiter.ads2020@gmail.com atau hubungi kami di 0128219446/0193789683 (Selama waktu bekerja sahaja).

Lokasi Kami